Hej och välkommen!

Nu har du hittat nått riktigt speciellt! Det här är en blogg av tro det eller ej 2!!!!!!! Helt Fantastiskt Underbara, Sexiga, Perfekta, Intellektuella, Mode medvetna, Hippa, Inne, Framgångsrika unga kvinnor. Vi är 25 och 29 år gamla. Vi har redan hunnit en bra bit upp i våra otroligt lovande karriärer. Faktum är att vi har kommit så långt att vi kan slösa med våran tid på lyxshopping, spektakulära fester, och häpnandsväckande bra sex...detta dag ut och dag in. Vi bor i varsitt perfekt hus i utkanten av sveriges metropol.

Om vårat utsende så kan vi utan att skryta säga att vi är helt perfekta. Vi spekulerar i om vi verkligen är födda ur en mänsklig kropp eller om vi helt enkelt är gjutna i en form skapad av L'oreals skönhetsexpert!

Våra intressen är följande:
nagellack
foundation
puder
mascara
fettsugning
silicon
botox
kändisdieter
fester där man dricker cosmopolitan i svarta små kreationer och putar med läpparna
Resor...men bara till hippa dyra ställen

Listan kan göras lång ;)

jahelkou€€55%33##9485''**jhfaga

REWIND!

Nä, allvaligt talat! Så här ligger det till va.
Vi är två helt vanliga tjejer som bor i Sundsvall (Västernorrland). Vi heter Frida och Michaela och visst är vi fantastiska på mågnga vis. Men inte för att vi passar in i något slags ideal. Utan...för att.....vi är oss själva. Vi är inte särskilt framgångsrika. Faktum är att ingen av oss ens är i början av någon slags karriär. Vi har varken tid eller råd med lyxshopping och flådiga fester. Men vi tror att vi kan erbjuda en spännande läsning. Ja! Vi ska försöka göra det helt vanliga intressant. Vår blogg kommer att innehålla allt mellan himmel och jord. Inget tunnelseende här inte! :P

VÄLKOMMEN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0